Posted by: sanatatearurala | June 6, 2011

Vlad Tepes 4-5 iunie

“Cum satul Vlad Ţepeş n-a mai cunoscut niciodată aşa o invazie de halate albe, lumea s-a strâns în curtea dispensarului ca duminica la biserică. ” este descrierea celor de la Realitaea TV in articolul despre actiunea noastra! Articolul intreg il puteti vizualiza AICI.
Dupa cum v-am anuntat, weekend-ul aceasta am avut treaba multa! Am fost 2 zile la rand in satul Vlad Tepes din judetul Calarasi. Am fost ajutati de rezidenti dermatologi, cardiologi, reumatologi si diabetologi si de o echipa de audiologi.
Duminica am fost nevoiti sa chemam de 2 ori ambulanta intrucat am avut 2 pacienti care prezentau semne clare de infarct miocardic acut. Acestia au fost dusi la spitalul judetean din Calarasi unde au putut primi ingrijirile necesare. In rest, patologiile descoperite au fost foarte diverse: de la boli reumatologice ca spondilita ankilopoietica, poliartrita reumatoida, pana la suspiciune de tumora pulmonara si adenom prostatic. De asemenea ne-am confruntat si cu cateva cazuri de tuberculoza activa, pacientii respectivi ignorand tratamentul prescris cu ceva timp in urma. Cert este ca din aproximativ 75 de pacienti, doar legat de 2 dintre ei putem spune ca erau sanatosi.
Pozele le puteti vizualiza in sectiunea IMAGINI.
Image and video hosting by TinyPic

Reportaj Realitatea TV:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories